Поліція Кіровоградщини запрошує на посади інспекторів, водіїв та конвоїрів

На Кіровоградщині 10 травня розпочато конкурс на 20 посад середнього складу поліції, а з 15 травня стартує відбір на заміщення 80 вакантних посад молодшого складу поліції.

Про це сьогодні, 11 травня, повідомив заступник начальника ГУНП в області Дмитро Ткачонок під час брифінгу у відомстві, інформує Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

У процесі реформування правоохоронних органів із грудня минулого року розпочали свою роботу сектори реагування патрульної поліції. Загалом у відділах та відділеннях поліції області (окрім Кропивницького ВП) є по 4 таких підрозділи. До їх функцій входить цілодобове забезпечення оперативного реагування на повідомлення про правопорушення та інші події, їх розгляд у межах компетенції, а також патрулювання території обслуговування, самостійне виявлення та припинення правопорушень.

«У зв’язку з відчутною неукомплектованістю, ці підрозділи змушені працювати в досить напруженому режимі. Саме тому з 10 травня розпочато конкурсний відбір на 20 посад інспекторів сектору реагування патрульної поліції.
Крім того, відбулися зміни в організації діяльності ізоляторів тимчасового тримання. У підрозділах поліції області створено 7 міжрайонних ізоляторів, один із яких розташовано в обласному центрі та 6 – у найбільших районних центрах. Унаслідок перерозподілу штатної чисельності утворився певний некомплект.
Тому 15 травня ми розпочинаємо конкурс на заміщення 80 вакантних посад молодшого складу поліції, серед яких: 22 вакансії на посади поліцейських секторів реагування патрульної поліції, 17 – помічників чергових секторів реагування патрульної поліції, 17 – поліцейських ізоляторів тимчасового тримання, 5 – поліцейських відділення конвойної служби ізоляторів тимчасового тримання, 3 – поліцейських-водіїв ізоляторів тимчасового тримання, 4 – поліцейських-водіїв відділення конвойної служби ізолятора тимчасового тримання, а також оголошено конкурс на 1 посаду поліцейського-водія сектору логістики та матеріально-технічного забезпечення, 11 – на посади поліцейських з логістики, обліку та збереження речових доказів і озброєння», – розповів присутнім Дмитро Георгійович.

Усі бажаючі взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад середнього складу поліції (офіцерських), повинні подати онлайн-заяву та визначені вимогами конкурсу документи в період із 10 по 24 травня 2017 року.

Особам, які бажають взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад молодшого складу поліції (сержантських), онлайн-заяву та визначені вимогами конкурсу документи необхідно подати в період із 15 по 26 травня 2017 року.

Основними вимогами до кандидатів на заміщення посад є: громадянство України, наявність вищої освіти, знання Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію, «Про запобігання корупції» вільне володіння українською мовою.

Прийом документів проводитиметься працівниками сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в області за адресою: м. Кропивницький, вул. В.Чміленка, 41 каб. № 106.

Процес відбору кандидатів, як і в попередніх конкурсах, включатиме в себе 5 етапів:
– проведення тестування на знання законодавчої бази, а також на загальні здібності і навички;
– проходження медичного обстеження;
– складання нормативів для визначення рівня фізичної підготовленості;
– психологічного тестування;
– проведення співбесід поліцейською комісією з тими особами, які пройшли зазначені етапи відбору.

За результатами кожного з етапів конкурсу буде сформовано рейтинг кандидатів. Найкращі із них будуть запрошені на службу до поліції та проходитимуть відповідну первинну підготовку.

Із детальними умовами проведення конкурсу, вимогами до кандидатів можливо ознайомитися на офіційному веб-сайті Головного управління Національної поліції в області, перейшовши за посиланням у розділі «Проводиться набір до поліції».

Також у разі виникнення питань при заповненні онлайн-анкети та для отримання будь-якої додаткової інформації щодо конкурсу, бажаючі можуть звернутися щодня з 09:00 до 17:00, окрім вихідних та святкових днів, за телефонами:
(067) 523-10-90, (050) 383-99-96, (067) 599-61-40, (050) 548-52-61.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар