Позивний Бандерас: на Кіровоградщині акторів готують до зйомок фільму про неоголошену війну з Росією

З автоматом в руках заради нового фільму. На Кіровоградщині стартувала підготовка до зйомок нової української картини “Позивний Бандерас” про неоголошену війну з Росією, інформує 5 канал.

Щоб актори глибше занурилися в атмосферу військового життя, знімальна група тиждень провела на військовому полігоні.

Деякі актори кілька днів тому навіть не вміли тримати зброю в руках. Нині стріляють бойовими патронами. Перевтілюються артисти у бійців на справжньому військовому полігоні. Кажуть, найскладніше було адаптуватися морально.

Актор Сергій Лефор розповідає:

“У нас вночі були підйоми, ми всі спали з автоматами ось так. Боронь Боже автомат десь залишити, тобто, вибачте, в туалет ти йдеш з автоматом, загубити магазин – це теж великий, як тут кажуть, “зальот”.

Майже усі актори глядачам невідомі. І це автори стрічки вважають бонусом у тому, щоб глядач повірив їхній грі. А ось головний герой картини – артист Олег Шульга, головний герой стрічки “Позивний Бандерас”, – війну знає не лише за фільмами. На початку війни на Донбасі він служив командиром мотопіхотного взводу.

“Служив в піхоті, і там трохи по-іншому працюють, інші задачі виконують, а тут я маю зіграти роль розвідника і це набагато серйозніше”, – розповідає Олег Шульга.

Фільм “Позивний Бандерас” за жанром – військовий детектив. Перед написанням сценарію автори опитали сотні бійців АТО. Деякі з їхніх історій увійшли у стрічку. Завдання Бандераса – знешкодити російського підривника на прізвисько “Ходак”. Але проблема не лише у професіоналізмі противника – операцію зі знешкодження він має провести біля свого рідного села, жителі якого вважають його зрадником.

Відомо, що стрічка обійдеться у майже 40 млн грн. Половину виділила держава, іншу частину дали приватні інвестори. Зйомки почнуть із середини травня на Херсонщині та Одещині. На широкий екран стрічка вийде у першому півріччі 2018 року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар