На Кіровоградщині поліція охорони забезпечуватиме порядок під час складання ЗНО

На Кіровоградщині підтримувати правопорядок під час складання ЗНО та охороняти матеріали ЗНО буде поліція охорони.

Про це під час наради в Кіровоградській ОДА розповів директор Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти Анатолій Анісімов.

“Я підписав договір з поліцією охорони. Вони будуть забезпечувати правопорядок під час складання ЗНО і охороняти матеріали ЗНО”, – повідомив він.

За словами Анатолія Анісімова, працівники поліції охорони перевірять пункти складання ЗНО напередодні дня складання і почнуть чергування з моменту приймання під охорону матеріалів ЗНО, які прибудуть на пункт з Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Безпосередньо у день складання ЗНО працівники поліції охорони чергуватимуть у приміщенні пункту складання. Крім того, вони охоронятимуть матеріали ЗНО під час їх відправки.

Представник ГУ Нацполіції Кіровоградщини запевнив, що поліція охорони і патрульна поліція готові до виконання своїх обов’язків і забезпечать охорону порядку під час складання ЗНО.

Крім правоохоронців на кожному пункті складання ЗНО також чергуватимуть медики.

Безпосередньо у пункті проведення ЗНО поліція охорони перевірятиме учасників металошукачем.

Нагадаємо, що для здачі ЗНО на Кіровоградщині зареєструвалися 5712 учасників. Із них 4656 осіб – випускники 2017 року, 1056 – випускники минулих років. Найбільше пунктів тестування у Кропивницькому – 16. На Кіровоградщині запустять 30 пунктів тестування ЗНО.

ЗНО на Кіровоградщині: майже 6 тисяч абітурієнтів, 30 пунктів тестування, 41 громадський спостерігач

Поширити:

Залишити коментар:

коментар