У Кропивницькому розкажуть як правильно закуповувати ліки через “ProZorro”

© korysniporady.com.ua

4 травня у Кропивницькому для замовників закладів охорони здоров’я відбудеться перший навчальний тренінг «Поглиблення знань та умінь замовників у «ProZorro», який організовує КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» за підтримки МФ «Відродження».

Громадські активісти ставлять за мету підвищити рівень обізнаності та навичок осіб, відповідальних за здійснення закупівель у закладах охорони здоров’я, налагодити партнерські зв’язки медиків та громадськості.

Напередодні навчань, представники благодійної організації запитали замовників, які питання для них не зовсім зрозумілі і на чому варто акцентувати увагу. Так, в день навчань медики почують відповіді на запитання: «як планувати закупівлі», «як визначити предмет закупівлі», «як правильно підготувати тендерну документацію», «які найпоширеніші причини оскарження дій замовника та процедури оскарження» та інші.

На питання учасників навчань відповідатимуть тренери: фахівець з аналітики та адвокації КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Олена Дмитренко, координатор регіонального центру компетенцій «ProZorro» в Кіровоградському регіоні Павло Лісничeнко, голова навчального центру Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Людмила Солонар.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар