У Кропивницькому оновили патріотичні кольори центрального мосту і прибрали у парку

Учора, 29 квітня, у Кропивницькому стартував завершальний етап місячника благоустрою міста. Цього дня мешканці міста вийшли на генеральне прибирання в багатьох мікрорайонах, на прибудинкових територіях, в зелених зонах відпочинку, у приватному секторі.

Про цепише сайт КМР.

Традиційно активними були працівники виконавчих органів міської ради. Вони наводили чистоту у парку Космонатів і долучилися до фарбування центрального мосуту в обласному центрі. На території Фортечних валів працював адмінперсонал комунальних підприємств Кропивницького “Міськсвітло” та “Ритуальна служба”, які вирубували і вивозили поросль, білили бордюри та проводили роботи з благоустрою місць військових поховань. Ініціативу приєднатися до прибирання на Меморіальному комплексі і колектив оператора мобільного зв’язку “Vodafone”. Всього під час прибирання працівниками було завантажено та вивезено 3 машини зі сміттям.

Силами працівників у парку Космонавтів було зібрано і вивезено 6 машин із поросллю. Загалом до прибирання міста сьогодні було залучено близько 10 одиниць техніки — вантажівки та навантажувачі.

А міський голова Кропивницького Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов взяли участь у фарбування огорожі мосту через Інгул по Великій Перспективній. Оновити патріотичні синьо – жовті кольори мосту керівництву міста допомагали працівники управлінь і відділів гуманітарного спрямування міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар