У Верховній Раді молодіжний парламент Кропивницького вчився змінювати законодавство

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото з Фейсбуку Миколи Величковича

У Комітеті Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму відбулась зустріч представників молодіжного парламент Кропивницького із керівництвом комітету. У Верховній Раді кропивничани вчилася, як долучитися до внесення змін в законопроекти та поговорили про основні законопроекти, які стосуються молоді.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Микола Величкович.

“Провів дуже цікаву зустріч з представниками Молодіжного парламенту Кропивницького. Приємно, коли молодь цікавиться політикою, намагається брати участь у законотворчих процесах. Під час зустрічі студенти ознайомилися зі структурою й основними напрямками роботи Комітету сім’ї, молодіжної політики спорту та туризму Верховної ради України. Розмовляли про основні законопроекти, які стосуються молоді. Розповів нашим гостям яким чином вони можуть долучитися до внесення змін в законопроекти. Також обговорили питання соціальних ліфтів у сучасному суспільстві про те, як молодій людині потрапити на роботу до органів державної влади”, – йдеться у повідомленні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар