Як у Кропивницькому проходить передтравневий ярмарок

Сьогодні, 28 квітня, на площі перед міською радою в обласному центрі працює передтравневий ярмарок. Тут можна придбати мясні і ковбаснi вироби, рибу, яйця, хлiб, молочну і кондитерську продукцію, овочі і фрукти, крупи, борошно. Великий вибір сувенірів і предметів ужиткового мистецтва.

Про це повідомляють на сайті Кіровоградської міськради.

Святкові ярмарки у Кропивницькому стали вже традиційними і користуються популярністю, як у мешканців міста, так і серед місцевих тоаваровиробників і торговельних підприємств. Одні мають можливість закупити продукти до святкового столу за прийнятними цінами, інші отримали додаткові можливості для збуту власного товару.

Як ярмаркують у Кропивницькому вийшов подивитися і міський голова Андрій Райкович. Очільник міста особисто подякував усім учасникам ярмарку за їх патріотичну позицію і соціальну відповідальність.

“Ціни, які встановлені сьогодні на ярмарку нижчі, ніж у торгівельній мережі, – відзначив Андрій Райкович. – А це значить, що кропивничани зможуть купити більше необхідних продуктів до столу під час травневих свят. І ми хочемо розширити географію проведення таких ярамрків, щоб людям із віддалених мікрорайонів не потрібно було їздити скупитися в центр міста, а щоб ярмаркові майданчики працювали в різних частинах міста”.

Загалом, за інформацією управління торгівлі міської ради, у сьогоднішньому ярмарку взяли участь близько 30 підприємств і підприємців. Торгівлю ведуть і гості з міст області, і з Прикарпаття. Усі задоволені ярмаркуванням і дякують за запрошення. Триватиме ярмарок у Кропивницькому до 16:00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар