У Кропивницькому через рік таки почнуть розглядати справу проти водійки “Лексуса”, яка збила 8-річного хлопчика

Ксенія Петренко після ДТП 18.04.2016 / Фото Першої електронної

У Кіровському райсуді Кропивницького через рік і з новим суддею почнуть розглядати справу проти водійки “Лексуса” Ксенії Петренко, яка у квітні 2016 року збила на вул. Пушкіна 8-річного хлопчика Діоніса Новікова.

Про це Першій електронній стало відомо зі Списку справ призначених до розгляду у Кіровському райсуді Кропивницького.

скріншот із сайту суду

Засідання у кримінальній справі призначене на 10.00 10 травня. Вестиме засідання голова Кіровського райсуду суддя Роман Петров. Це вже другий суддя, який намагається розпочати розгляд по суті цієї справи. Раніше цю справу вів суддя Євген Романюк, який покинув роботу служителя Феміди і подався у адвокатську справу.

У 2016-ому і на початку цього року суддя Євген Романюк намагався декілька разів розпочати розгляд кримінальної справи проти Ксенії Петренко, але змушений був постійно переносити засідання через хвороби підозрюваної та з інших причин.

Як розповіла Першій електронній мати постраждалого Діоніса Надія Новікова, їй учора повідомили про призначене на 10 травня засідання.




Нещодавно минув рівно рік з того моменту, як Ксенії Петренко збила на своїй автівці Діоніса Новікова. ДТП сталася 18 квітня, близько 18.00 на вулиці Пушкіна, 53. Унаслідок зіткнення з авто хлопчик отримав закриту черепно-мозкову травму, переломи обох стегон, таза, плеча, ребер, забій живота і легень.

За кермом “Лексуса” перебувала Ксенія Петренко. За свідченнями очевидців, вона їхала на шаленій швидкості, і від удару дитину протягнуло і відкинуло аж на 50 метрів від місця зіткнення. Місцеві мешканці, які вибігли на звук удару, розповідають, що працівники ДАІ навіть не огородили місце події, і сиділи в машині про щось домовлялися з водійкою. Згодом прибув ще один чоловік, який теж обговорював щось з ДАІшниками в автівці.

Ксенія Петренко виявилася дружиною колишнього співробітника ДАІ, якого згодом патрульні зловили п’яним за кермом того ж “Лексуса”.

Ксенія Петренко після ДТП 18.04.2016 / Фото Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до У Кропивницькому через рік таки почнуть розглядати справу проти водійки “Лексуса”, яка збила 8-річного хлопчика

  1. ” Да шесть тысяч в одной версте
    Душ передушила…
    Т.Г. Шевченко

  2. Нас1рову немае грошей, щоб кормити с1м”ю, все забрали, нав1ть краманн1 грош1…
    “С1ромаха,
    Н1 хати, н1 поля,
    Т1льки торба…”
    Т.Г. Шевченко

Коментарі заборонені.