Кропивничанка увійшла до складу Ради прокурорів України

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За результатами роботи першої всеукраїнської конференції прокурорів обрано та призначено одинадцять членів Ради прокурорів України. З-поміж них прокурор Кіровоградської місцевої прокуратури Олена Нестерова.

На виконання положень Закону України «Про прокуратуру» 26 квітня 2017 року у Генеральній прокуратурі України розпочала свою роботу перша всеукраїнська конференція прокурорів. Питаннями порядку денного було обрання членів Ради прокурорів України та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів.
Олену Нестерову було обрано та призначено до Ради прокурорів України від місцевих прокуратур. За її словами, прокурорське самоврядування – це шлях до здійснення якісних змін у діяльності органів прокуратури та можливість реально впливу на ситуацію щодо захисту кожного прокурора.

«Я особисто маю на меті ставити такі цілі в роботі Ради прокурорів України як забезпечення ефективної організації діяльності органів прокуратури, добір ефективних та адаптованих до цієї складної роботи фахівців, правовий і соціальний захист працівників прокуратури та їхніх сімей. Маю достатньо сил, розуміння, досвіду і сміливості, щоб мету прокурорського самоврядування втілити в життя», – говорить Олена Нестерова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар