Переможців конкурсу на знання Конституції до ЗНО готуватимуть працівники юстиції Кіровоградщини

Сьогодні, 27 квітня, у Головному територіальному управлінні юстиції у Кіровоградській області відбувся заключний етап обласного конкурсу на кращі знання положень Конституції України серед учнів 11 класів. Перемогу здобули 7 учнів загальноосвітніх шкіл Кіровоградщини. Переможців конкурсу фахівці ГТУЮ готуватимуть до ЗНО з правознавства.

Перший етап конкурсу серед школярів відбувся 28 березня на базі Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу. У рамках заходу змагалися учні 10 і 11 класів, які цього року складатиму ЗНО з правознавства та планують вступати до юридичних вишів України. Під час першого етапу конкурсу обрали 37 найрозумніших учнів, які отримали змогу взяти участь у заключному етапі конкурсу.

“Серед усіх учасників конкурсу на знання положень Конституції України ми обрали 37 найкращих, які сьогодні беруть участь вже у заключному етапі. Нами будуть обрані найкращі, яким ми вручимо подарунки та можливість взяти участь у підготовчих курсах до ЗНО з курсу “Правознавство”, – зазначив начальника ГТУЮ у Кіровоградській області Вадим Гуцул.

Після проведення другого етапу конкурсу комісія обрала 7 найкращих учнів, які отримали найвищі бали. Переможцям другого підсумкового етапу конкурсу вручили грамоти та подарунки. Окрім цього, для випускників проведуть фахову підготовку для того, щоб допомогти їм у підготовці до вступу в юридичні виші та зацікавленість у виборі конкретних юридичних професій.

Переможцями стали:

Перше місце

* Учень спеціалізованої загальноосвітньої школи № 3 м. Світловодськ Герман Денис Юрійович.

* Учень Комунального закладу «Навчально – виховне об’єднання – загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №20, дитячий юнацький центр «Сузір’я» Кіровоградської міської ради» Кісенко Олексій Сергійович.

Друге місце

* Учениця Новоселицької загальноосвітньої школи I-III ступенів Благовіщенської районної ради Шпендак Вікторія Михайлівна.

* Учень Комунального закладу «Навчально – виховний комплекс «Долинська гімназія – загальноосвітня школа I-III ступенів № 3» Долинської районної ради Курило Віталій Сергійович.

Третє місце

* Учениця Новоукраїнської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 6 Іщенко Анастасія Станіславівна.

* Учень Загальноосвітньої школи I-III ступенів № 30 Кіровоградської міської ради Манойленко Максим Олегович.

* Учень Комунального закладу «Педагогічний ліцей» Кіровоградської міської ради Цуркан Олександр Геннадійович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар