Кропивницький перевізник судитиметься з міськрадою через скасування нової вартості проїзду

фото зі сторінки Сергій Олікс у Фейсбуці

Кропивницький перевізник ПП “Олікс” подав позов до Ленінського райсуду міста з вимогою скасувати рішення міської ради № 854 від 15.03.2017 року. Цим рішенням депутати міської ради скасували 10 рішень виконавчого комітету згідно яких було підвищено вартість проїзду в маршрутних таксі міста.

Про це Першій електронній стало відомо зі Списку справ призначених до розгляду Ленінським райсудом.

Адміністративну справу у якій позивачем є ПП “Олікс”, а відповідачем міська рада, про скасування рішення КМР № 854 від 15.03.2017 року призначено до розглядуна 6 червня.

скріншот із сайту райсуду

Нагадаємо,15 березня депутати міської ради Кропивницького підтримали депутатський запит Олександра Цертія про скасування 10 рішень виконавчого комітету, згідно яких було підвищено вартість проїзду в маршрутних таксі міста. Було встановлено граничну вартість проїзду перевізникам, які курсують у звичайному режимі руху до 4 грн, а перевізникам, які курсують у режимі маршрутного таксі – до 4,50.

Незважаючи на скасоване рішення виконкому про здорожчання вартості проїзду у Кропивницькому, тарифи залишаться підвищеними. А подальше вирішення питання неодмінно зайде у судову площину.

Сьогодні, 26 квітня Олександр Вергун розповів, що в управлінні транспорту вже готують позови до суду про скасування додаткових угод з перевізниками, оскільки всі вони відмовились розривати ці угоди на виконання рішення міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар