Проекти “Громадського бюджету”: видання книг-спогадів про корифеїв театру та встановлення пам’ятних таблиць

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Василь Бондар

Встановлення меморіальних таблиць видатним діячам та видання художніх книг письменників-земляків – це опис одного із проектів, який бере участь у конкурсі на громадський бюджет.

Про проект Першій електронній розповів його ініціатор Василь Бондар.

“Із 18 квітня триває голосування за великі й малі проекти громадського бюджету міської ради. Один з цих проектів мій: малий проект №34 «Формування у місті національно-історичного середовища», яким передбачено встановлення пам’ятних таблиць видатним людям нашого міста: літературознавцю і педагогу Леоніду Куценку, драматургу Миколі Кулішу, прозаїку Федору Непоменку. Також у рамках проекту планується видання книг-спогадів про корифеїв нашого театру, книги віршів для дітей Тамари Журби. Прошу вас і ваших друзів проголосувати за проект. Зробіть свій “лайк” заради минулого й майбутнього нашого міста”, – каже Василь Бондар.

Програма проекту:

Є два способи голосування:

  1. На першому поверсі міськради бюлетенем (треба мати при собі паспорт) – малий проект №34 з назвою «Формування в містінаціонально-історичного середовища»,
  2. Та в онлайн-режимі за посиланням.

Примітка: Голосувати можуть лиш особи, прописані в місті Кропивницькому. Проголосувати можна тільки один раз. Голосування закривається 3 травня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар