Малозабезпеченим кропивничанам безкоштовно встановлюватимуть лічильники води

фото: ytimg.com

Прилади обліку холодної води в квартирах, житлових будинках малозабезпечених верств населення у Кропивницькому будуть встановлюватися за кошти міського бюджету. Учора, 25 квітня, виконавчий комітет мiської ради Кропивницького затвердив відповідний Порядок, за яким малозабезпеченим громадянам встановлюватимуться лiчильники холодної води.

Про це пише сайт міськради.

Порядок передбачає, що головне управлiння житлово-комунального господарства, по мiрi надходження заяв та документiв вiд пільгових категорій, якi виявили бажання встановити засоби обліку холодної води, формує список пільговиків та готує проект рiшення виконавчого комiтету.

Як повідомив начальник головного управління ЖКГ Віктор Кухаренко, до малозабезпечених пільгових категорій населення відносяться: інваліди війни, учасники бойових дій, учасники війни, учасники АТО, члени сімей загиблих чи померлих ветеранів війни, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, віднесені до категорій І та ІІ, особи з інвалідністю, діти війни, пенсіонери, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, що дає право на податкову соціальну пільгу.

Для встановлення лічильника необхідно подати заяву зі встановленим переліком документів до відділу по роботі зі зверненнями громадян.

Лiчильники встановлюватимуть спеціалісти аварійно-диспетчерської служби, технічне обстеження та опломбування при вводі в експлуатацію та прийнятті на абонентський облік здійснюватимуть працівники міського водопровідно-каналізаційного господарства ОКВП “Дніпро – Кіровоград”.

Довідково: Перелiк документiв, якi подаються малозабезпеченими пiльговими верствами населення для встановлення квартирних лiчильникiв:

  • заява;
  • ксерокопiя паспорта та реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв;
  • довiдка про зареєстрованих у жилому примiщеннi (будинку) осiб (форма № 3);
  • довiдка про дохiд членiв сiм’ї;
  • копiя документа, що пiдтверджує право на отримання пiльги.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар