На Кіровоградщині триває підготовка резервістів

Згідно плану проведення навчальних зборів резервістів оперативного резерву 1-ї черги, 25 квітня 2017 року Кіровоградським обласним військовим комісаріатом направлено 20 військовозобов’язаних до пункту прийому військової частини польова пошта В 0425, що дислокується на Чернігівщині. Збори триватимуть протягом місяця.

В ході проведення таких навчань, відпрацьовуються механізми оперативного доукомплектування військової частини підготовленим особовим складом резерву, у випадку відвертої агресії з боку сусідніх країн.
Разом з цим нагадаємо, що резервісти – військовослужбовці, які були призвані під час часткових хвиль мобілізації, після звільнення зараховуються до оперативного резерву першої черги. Для того, щоб в разі збройної агресії чи посилення конфлікту, вони прибули до військових частин де проходили службу для виконання завдання в повному обсязі на тих посадах, на яких вони проходили службу.

Мета зборів: підвищення рівня фахової підготовки резервістів починаючи від вдосконалення індивідуальних навичок до бойового злагодження в складі свого підрозділу та військової частини. Також, відбувається процес підтримання боєздатності, вишколу військовозобов’язаних, які і залучаються на збори.

Окремо хочемо нагадати, що за резервістами залишається за попереднім місцем роботи заробітна плата і додатково отримується виплата за займаною посадою на час проведення цих зборів, а також виплачуються добові кошти.

Група по роботі з громадськістю Кіровоградського ОВК

Поширити:

Залишити коментар:

коментар