Екс-керівник кропивницького ЖЕО подався на Волинь займатися сільським господарством

фото зі сторінки Андрія Курьяна у Фейсбуці

Колишній керівник кропивницького ЖЕО № 3 і екс-депутат міськради Андрій Курьян подався у Волинську область займатися сільським господарством. Аграрною справою колишній керівник комунального підприємства мріяв займатися з дитинства.

Про це Андрій Курьян розповів у коментарі Першій електронній.

Полишивши роботу у кропивницькому ЖЕО № 3 він очолив сільськогосподарське підприємство ТОВ “Заповіт” у с. Козлиничі Ковельського р-ну Волинської області.

“Поїхав і дуже радий, що рішуче змінюю своє життя. Буду займатися справою про яку мріяв з дитинства. Залишилось родину ще забрати, думаю найближчим часом це зроблю.
Крім сільського господарства, займусь зеленим туризмом, і озеро є, і влада обіцяла підтримку”, – розповів Андрій Курьян.

У своєму Фейсбуці екс-керівник ЖЕО вже ділиться світлинами із полів свого підприємства.

Андрій Курьян очолював ЖЕО № 3 із моменту його створення – з грудня 2014 року. А до цього очолював ЖЕК № 3 та був депутатом міської ради попереднього скликання.

Нині обов’язки керівника цього ЖЕО виконує головний інженер підприємства Світлана Суковач. Як повідомив начальник головного управління ЖКГ міськради Віктор Кухаренко, наразі невідомо, хто очолить ЖЕО № 3, адже підписання контракту на цю посаду є прерогативою міського голови.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Екс-керівник кропивницького ЖЕО подався на Волинь займатися сільським господарством

  1. “…мы сейчас проходим мимо самого известного борделя…
    А почему мимо? “

Коментарі заборонені.