У Новоукраїнці обговорять дотримання законності торгівлі у місті

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстративне фото

Виконавчий комітет Новоукраїнської міської ради запрошує підприємців та мешканців міста взяти участь у нараді з питань дотримання законності торгівлі на території м. Новоукраїнка, яка відбудеться 24 квітня  2017 року о 13 годині в приміщенні виконавчого комітету за адресою вул. Покровська, 70. На нараді заплановано обговорити питання врегулювання торгівлі на ринку і встановлених місцях для торгівлі на території міської ради.

Пише сайт міськради.

На нараду запрошені керівники управління Держпродспоживслужби в Новоукраїнському районі, Новоукраїнського відділу поліції Головного управління  національної поліції в Кіровоградській області,  об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області, голова Новоукраїнського районного споживчого товариства та директор Центрального ринку Новоукраїнського районного споживчого товариства, які проінформують присутніх із даного питання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар