Війна за державу чи проти: Кропивницький історик прочитає лекцію у Маріупольському університеті

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У рамках книжкового марафону “AzBOOka / Азовська книга”, який ВГО “Не будь байдужим” проводить у Маріуполі, відбудеться лекція видатного історика з Кропивницького Юрія Митрофаненко.

У Маріупольському державному університеті кандидат історичних наук прочитає лекцію на тему “Війна за державу чи проти держави?”. Опісля лекції на майдані біля вишу організатори проведуть патріотичний флешмоб.

Окрім того, в рамках марафону планується проведення ще ряду заходів:

Читайте також:

Багато письменників, дослідників роками створювали позитивний романтичний культ отаманщини. Кропивницький історик, дослідивши більше півтисячі джерел, показав іншу точку зору на це питання. Про романтичну і руйнівну отаманщину, боротьбу українців за незалежність, про сучасних отаманів і їхню роль у війні на Донбасі Юрій Митрофаненко розповів “Від PERSHої особи”.

У вересні минулого року у Львові проходила наймасштабніша зустріч видавців з усієї країни. Серед авторів, які презентували свої книги, був і кропивницький історик Юрій Митрофаненко. Його “Отаманщину” у львівському музеї-тюрмі побачили аж дві групи гостей, замість запланованої одної.

Видавничий Дім “Ін Юре” обмеженим тиражем випустив унікальний фотолітопис “За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ”, до підготовки якого долучився кропивницький історик Юрій Митрофаненко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар