Головний прокурор Кіровоградщини зустрівся з представниками Консультативної місії ЄС

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Прокурор Кіровоградської області Анатолій Коваленко взяв участь у робочій зустрічі з представниками Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) в Україні, під час якої сторонами обговорено максимально ефективні  шляхи реформування органів прокуратури та використання міжнародного досвіду в роботі відомства.

Місію ЄС представляли старший радник з питань реформування прокуратури Якоб Холмберг та спеціаліст з цих питань Володимир Головатенко.

Анатолій Коваленко засвідчив готовність прокуратури Кіровоградської області до перейняття передового досвіду країн Євросоюзу з питань протидії корупції й злочинності та наголосив на важливості європейської підтримки в концептуальному плануванні та послідовній  реалізації комплексних зусиль щодо реформування органів прокуратури України.

У рамках заходу європейськими експертами для оперативних працівників регіонального відомства проведено дві презентації з наступних тем: «Розслідування фінансових злочинів» та «Незаконне збагачення» з подальшим обговоренням.

Насамкінець, представник КМЄС Якоб Холмберг висловив сподівання, що проведенні навчання будуть корисними у роботі прокурорів.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар