ЦНТУ завершив процедуру перейменування

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 19 квітня, о 15.00 вступив в силу Статут університету в новій редакції, який остаточно завершив процедуру заміни назви навчального закладу із Кіровоградського національного технічного університету на Центральноукраїнський національний технічний університет (ЦНТУ).

Повідомляє сайт ЦНТУ.

Юридичні процедури, що включали розробку оновленої редакції Статуту, затвердження його у Міністерстві освіти і науки, нотаріальне завірення та подання Статуту до Реєстраційної палати тривали з останніх чисел жовтня, з моменту виходу наказу МОН №1291 «Щодо перейменування Кіровоградського національного технічного університету».

Загалом, від ухвалення зборами трудового колективу рішення про зміну назви університету до де-юре заміни назви навчального закладу сплинуло майже 7,5 місяців.

Нагадаємо, 29-30 серпня 2016-го Вчена рада Кіровоградського національного технічного університету і збори трудового колективу КНТУ, відповідно, ухвалили рішення про зміну назви навчального закладу. КНТУ офіційно перейменовано у Центральноукраїнський національний технічний університет тоді, коли відповідний наказ підписала міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар