У Кропивницькому продовжують блокувати роботу депутатської земельної комісії

Учора, 19 квітня, через відсутність білшості депутатів, вчергове не відбулося засідання постійної комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, земельних відносин та охорони навколишнього середовища міської ради. 

Про це повідомляється на сторінці постійної комісії міськради у Фейсбуці.

На засідання прийшло три депутати – Олександр Шамардін, Вадим Дрига та Анатолій Ларін. В черговий раз не відвідали засідання депутати із демократичної опозиції Юрій Деркаченко, Сергій Капітонов, Юрій Гребінчук та Віталій Бєлов .

Оскільки кворуму не було, депутати ознайомилися з питанням, які виносилися на розгляд. По деяким надали свої рекомендації. Усього було розглянуто 32 питання.

Нагадаємо, раніше за подібним сценарієм було зірвано два засідання. На позаминуле засідання, яке відбулося 28 березня, один з бойкотуючих Сергій Капітонов із запізненням таки прийшов. А попереднє засідання, яке мало відбутись 5 квітня, також не відбулося через бойкот членів комісії від демократичної опозиції.

Крім того, через бойкот демократичної опозиції учора, 4 квітня, у Кропивницькому так і не розпочалося четверте засідання восьмої сесії міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар