Арктичний циклон змусив дорожників Кіровоградщини перейти в особливий режим роботи

фото: 5.ua

У зв’язку з наближенням арктичного циклону усі філії ДП «Кіровоградський облавтодор» переведені в особливий режим роботи.

Про це повідомляють у прес-службі САД у Кіровоградській області.

За прогнозами синоптиків на території Кіровоградської області 20-22 квітня очікується суттєве погіршення погодних умов – зниження температури, пориви вітру до 20 м/с, сильний сніг, місцями ожеледиця. Щоб вчасно забезпечити безперебійний та безпечний проїзд мережею доріг загального користування у межах області Служба автомобільних доріг дала вказівку підрядникам підготувати відповідну техніку.

Тож у очікуванні надзвичайних погодних умов у режимі чергування знаходяться піскорозкидачі, плужні снігоочищувачі, навантажувальна та інша техніка, що задіяна у ліквідації слизькості та снігу зі шляхів.

Крім того, в період 20-22 квітня на цілодобовий режим роботи переходять відповідальні працівники, водії та механізатори.

Нагадаємо, у разі виникнення ускладнення проїзду через надзвичайні погодні умови, повідомляйте диспетчеру Служби автомобільних доріг за телефоном 37-90-57 та 37-89-73, код міста 0522

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Арктичний циклон змусив дорожників Кіровоградщини перейти в особливий режим роботи

  1. Не Арктический, а Балканский. А кировоградщина в холодном секторе этого атмосферного образования.

Коментарі заборонені.