Сильна молодь Кропивницького: про нову громадську організацію, волонтерство та благоустрій міста

Група активної та небайдужої молоді міста засновує нове громадське об’єднання  “Сильна молодь Кропивницького”. Основною метою ГО є благодійність та волонтерство, допомога дитячим будинкам та ветеранам АТО, благоустрій міста та проведення спортивних заходів для різних верств населення.

Про те, чим буде займатися майбутня громадська організація та як вона взяла свій старт Першій електронній розповів один із активістів ГО “Сильна молодь Кропивницького” Єгор Сєрбов.

Молоді активісти вирішили не чекати поки хтось інший почне змінювати життя міста, тому заснували власне громадське об’єднання “Сильна молодь Кропивницького” та почали діяти самотужки.

“Ми зібрались певним колом осіб і поспілкувалися про проблеми нашого міста. Побачивши певні недоліки Кропивницького, ми вирішили діяти. Надалі наші заходи будуть корисні для жителів нашого міста, яким необхідна буде наша допомога. Ми вже подали документи на розгляд. ГО знаходиться на завершальній стадії реєстрації”, – розповів один із представників ГО Єгор.

До ще неофіційної організації “Сильна молодь Кропивницького” входить більше десятка молодиків. Засновники об’єднання планують розширюватися:

“До складу нашої організації входить близько 15-20 активних учасників. Ми не плануємо на цьому завершувати прийом бажаючих вступити в наше об’єднання, тому сподіваємося на зростання кількості учасників у процесі наших корисних заходів”.

Одразу після реєстрації організації, активісти почнуть втілювати всі задумані плани в реальність. Про подальші плани ГО з Першою електронною поділився один із представників організації Єгор:

“У нас багато планів щодо підвищення рівня комфорту для жителів міста. В подальшому ми також плануємо проводити різноманітні акції та заходи для розвитку Кропивницького. Як таких конкретних графіків поки що немає – все по можливості й залежно від звернень. Ідей багато і будемо їх максимально втілювати в реальність”.

“Сильна молодь Кропивницького” вже провела першу акцію – прибрали сміття поблизу кінцевої зупинки 44-го маршруту на селищі Гірничому:

“За дві години ми зібрали майже 60 мішків сміття. Це була наша найперша акція, проте в подальшому не збираємося зупинятися”, – сказав Єгор.

Основні напрямками діяльності ГО: благодійність, волонтерство, допомога дитячим будинкам і ветеранам АТО, благоустрій міста та проведення спортивних заходів.

“Ми плануємо допомагати воїнам і ветеранам АТО в зборі необхідних речей та продуктів, які ми будемо відправляти на фронт. Також плануємо проводити заходи та акції на честь Героїв України або ж навіть змагання, в яких зможуть взяти участь і самі військові. Якщо ж казати про спортивні заходи, то ми запланували, марафон турнір з кросфіту та футболу і турнір. Дитячим будинкам наші активісти допомагатимуть у постачанні продуктів харчування та необхідних речей для дітей”, – додає Єгор.

Кожен житель міста зможе звернутися по допомогу до активістів або ж стати учасником однієї акцій:

“Ми завжди раді допомогти тим, хто цього потребує. Представники нашої організації допоможуть з будь-якою проблемою, якщо це буде в наших силах. Зв’язатися з нами можна через соціальні мережі, звернувшись до контактних осіб у цій групі”, – додає Єгор.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар