Аби побороти сміття, у Помічній ввели посаду інспектора з благоустрою

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Аби подолати проблему забруднення міста, у Помічній Добровеличківського району ввели нову посаду – інспектор з благоустрою. Конкурс на заміщення цієї вакантної посади уже стартував і триватиме до 15 травня.

Заступник міського голови Ніна Семашко розповіла Першій електронній, що проблема сміття для Помічної є досить гострою. Тому було депутатами було передбачено кошти для введення нової посади:

“Наше місто дуже гостро потребує фахівця, який би слідкував за дотриманням законодавства, зокрема, в галузі благоустрою території. У нас є велика кількість несанкціонованих сміттєзвалищ. Адже багато людей, незважаючи на наші заклики, все-одно викидають сміття в невідведених для цього місцях і таким чином наше місто забруднюють, – розповідає Ніна Семашко і дода, – Тому нам потрібен такий спеціаліст, який би слідкував за цим, у разі порушення – складав адміністративні протоколи, проводив профілактичні бесіди. І депутати, і громадськість хотіли, щоб така посада з’явилася, але раніше не було фінансування. Минулого тижня депутатами були передбачені кошти на заробітну плату для введення такого працівника”.

Адмінпротоколи, складені інспектором, будуть розглядатися на адміністративній комісії при виконкомі міськради.

  • Для участі у конкурсі кандидати повинні подати наступні документи: заява на ім’я міського голови, копія документів про освіту,  копія трудової книги (за наявності), копія паспорта, резюме.
  • Прийом документів триватиме до 15 травня.
  • За довідками звертатися: кабінет  №2 (перший поверх) міської ради.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар