Британський тренер-методист розповів у Кропивницькому про тенденції сучасної англійської мови

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На запрошення кафедри практики германських мов факультету іноземних мов ЦДПУ ім. В. Винниченка відвідав досвідчений тренер-методист ELT з Великої Британії Марк Ендрюс, який провів для викладачів університету та вчителів-мовників шкіл міста методичний семінар “ Britain in our English Lessons in a comparative, critical and contemporary way. British Studies, British Schools and Brexit “, у якому особливу увагу було присвячено новим лексичним, граматичним та фонетичним тенденціям у сучасній англійській мові.

Як повідомляє сайт ЦДПУ, Гість університету мав коротку зустріч із ректором університету О. Семенюком і проректором з наукової роботи С. Михидою.

“Він залишився враженим цікавою екскурсією до археологічного музею університету та старим корпусом університету. Марк Ендрюс провів заняття зі студентами 1 та 2 курсів факультету іноземних мов. Студенти почули надзвичайно повчальну та інформативну лекцію про зміни в англійській мові протягом століть. Ця тема була не тільки цікавою, а й дуже актуальною для майбутніх вчителів. Після лекції студенти мали змогу поспілкуватися з носієм англійської та отримати багато нової інформації загального плану, оскільки Марк охоче відповідав на різноманітні питання, ділився своїм досвідом та думками”, – йдеться в повідомленні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар