У Facebook створили спільноту для контролю громадського транспорту Кропивницького

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому створили інтернет-спільноту для громадського контролю стану пасажирських перевезень. Кожен бажаючий користувач соцмережі Фейсбук може викласти там інформацію про зафіксовані ним порушення. Інформацію про порушення, яку публікуватимуть містяни, адміністрація спільноти буде передавати в управління транспорту міської ради та керівникам відповідних транспортних підприємств.

Спільноту “Громадський контроль пасажирського транспорту Кропивницького” створив кропивницький журналіст, автор публікацій на тему транспортних перевезень Дмитро Васильєв.

“Спільнота “Громадський контроль пасажирського транспорту Кропивницького” створена для максимально відкритого народного моніторингу стану пасажирських перевезень у нашому місті.

Не секрет, що перевезення у Кропивницькому здійснюють, м’яко кажучи, жахливо. З цією проблемою потрібно щось робити!

Саме ця спільнота покликана максимально систематизувати всю інформацію про випадки різноманітних порушень перевізниками та водіями громадського транспорту. Не можете дістатися додому через відсутність маршруток – пишіть сюди, побачили забитий салон маршрутки, де люди, як у банці шпроти – пишіть сюди, хамить водій – пишіть сюди, побачили жахливий технічний стан маршрутки – пишіть сюди. І багато-багато іншого… Не забувайте прикріпляти до своїх дописів фото і відео!!! У наш час кожен має мобільний телефон, або смартфон з пристойною камерою, тому не полініться зафіксувати хама-водія чи номер його машини.

Уся інформація, викладена у цій спільноті буде чудовим інформприводом для кропивницьких журналістів, а значить отримає розголос. Крім того, адміністрація спільноти зобов’язується повідомляти про кожне порушення в управління транспорту міської ради та перевізникам”, – йдеться в описі спільноти.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар