Порівняно з минулим роком у кропивницьких тролейбусах побільшало платних пасажирів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 11 квітня, члени виконкому міськради Кропивницького підтримали рішення “Про затвердження коефіцієнту співвідношення безплатно перевезених пасажирів до платних у міському електричному транспорті загального користування в м. Кропивницького на 2017 рік”.

Коефіцієнт співвідношення безплатно перевезених пасажирів до платних згідно з проектом складає 4,3. Таку цифру визначили фахівці управління транспорту у березні 2017 року.

Як зазначив під час доповіді начальник управління транспорту Олександр Вергун, минулого року коефіцієнт становив 4,71 – тобто минулого року платних пасажирів було менше.

Рішення передбачає:

1. Затвердити коефіцієнт співвідношення безплатно перевезених пасажирів до платних у міському електричному транспорті загального користування в м. Кропивницькому на 2017 рік, що додається.

2. Головному розпоряднику коштів – управлінню розвитку транспорту та зв’язку при розрахунках компенсаційних виплат електротранспортному підприємству міста за перевезення окремих категорій громадян, які мають право на пільги за рахунок субвенції з державного бюджету або компенсаційні кошти з міського бюджету, застосовувати коефіцієнт співвідношення безплатно перевезених пасажирів до платних, затверджений пунктом 1 даного рішення, з моменту прийняття даного рішення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар