Патрульний Кропивницького взяв участь у міжнародному напівмарафоні

Недільний ранок лейтенант поліції Сергій Ткаченко розпочав із звичного для себе марафонського забігу. В столиці України стартував VII Міжнародний напівмарафон–2017.

Про це йдеться на сторінці Патрульної поліції Кропивницького у Facebook.

Цьогоріч у заході взяли участь близько 10000 спортсменів з усього світу. Долучився до забігу навіть мер столиці Віталій Кличко, який подолав символічну відстань у 2 кілометри.

Сергій Ткаченко-постійний учасник марафонських забігів. В 2013 році він подолав 21 кілометр, у 2014 – 42 кілометри. З тих пір не пропускає жодного марафонського забігу в Україні.

Завжди позитивний і цілеспрямований патрульний поділився, що подібні спортивні заходи – це не лише перевірка організму на міцність і витривалість, але й гарна нагода відкрити для себе нові знайомства, поспілкуватися із цікавими особистостями.

«Зазвичай, я приділяю багато часу тренуванням, але цього разу часу на все катастрофічно не вистачало у зв’язку із посиленою роботою. Я хочу подякувати підтримці дружини і дітей, які весь час вболівали за мене. Я задоволений своїм результатом», – зазначив патрульний Сергій Ткаченко.

Нові цілі та звершення у Сергія ще попереду – найближчим часом патрульний планує організувати перший напівмарафон у рідному місті, а поки що – є активним учасником і організатором бігового флешмобу в Кропивницькому. Для Сергія біг – це вже не просто один з видів спорту, а стиль життя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар