На Кіровоградщині шість конфіскованих мопедів подарували дитячому будинку

7 квітня Головне територіальне управління юстиції у Кіровоградській області спільно з Кіровоградською філією державного підприємства «СЕТАМ» передали Знам’янському дитячому будинку-інтернат III-IV профілю у безоплатне користування шість мопедів, які були конфісковані митними органами.

Про це йдеться на сайті ГТУЮ у Кіровоградській області.

«Це перший випадок передачі транспорту з часу запуску сайту Системи електронних торгів арештованим майном» у Кіровоградській області. Цього разу рухомі об’єкти в безоплатне користування отримала знам’янська школа-інтернат. Однак, згідно закону, передача може відбуватися також на користь Збройних сил України чи благодійних організацій», – повідомив начальник обласного органу юстиції Вадим Гуцул.

Маріанна Касімова сподівається, що люди почнуть активніше користуватися сайтом Системи електронних торгів арештованим майном, адже завдяки його перевагам придбати об’єкти рухомого чи нерухомого майна, предмети побутової техніки чи домашнього вжитку можна за бажання в будь-який момент.

«До прикладу, наразі на торги виставлено 58 мопедів і три автомобілі. Якщо вони не будуть реалізовані, їх також передадуть у безоплатне користування».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар