На Кіровоградщині знизилась кількість кримінальних та наркозлочинів порівняно з минулим роком

На Кіровоградщині у порівнянні з минулим роком завдяки вжитим профілактичним заходам зменшилась кількість кримінальних правопорушень і зросла ефективність викриття наркозлочинів.

Таку інформацію озвучили поліцейські Кіровоградщини на підбитті підсумків роботи за 3 місяці поточного року, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

7 квітня в обласному главку відомства відбулося засідання розширеної наради за участі керівництва управління, начальників галузевих служб і територіальних підрозділів поліції.

Одне з питань, що виносилося на розгляд засідання, стосувалося дотримання обліково-реєстраційної дисципліни. Загалом із початку року органами поліції зареєстровано 38,9 тисяч заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, понад 5,5 тисяч – внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Протягом наради поліцейські також підбили підсумки оперативно-службової діяльності за напрямками. Було зазначено, що у порівнянні з минулим роком на території області завдяки вжитим профілактичним заходам зменшилась кількість кримінальних правопорушень. Зокрема за фактами тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками, крадіжок, грабежів, розбійних нападів, незаконних заволодінь транспортними засобами та хуліганств.

Зросла ефективність викриття наркозлочинів, у тому числі пов’язаних зі збутом, та виявлення фактів незаконного поводження зі зброєю.

У цілому з початку року поліцейськими розкрито майже 2 тисячі кримінальних правопорушень.
За результатами роботи за 3 місяці начальник поліції області Сергій Кондрашенко заслухав звіти керівників окремих територіальних підрозділів, діяльність яких потребує покращання, та доручив вжити заходів щодо усунення наявних недоліків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар