У Кропивницькому відбулася загальноміська ранкова зарядка

Сьогодні, 6 квітня,  на стадіоні футбольного клубу «Зірка» відбулася загальноміська ранкова зарядка «Зарядись толерантністю». Основною метою дійства стала підтримка толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних і загалом один до одного.

Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» другий рік поспіль у нашому місті проводить ранкову зарядку, присвячену Всесвітньому дню здоров’я.

«Зарядись толерантністю» – такий цьогорічний меседж організатори визначили недаремно. Уже в 2017 році благодійники вперше направили більше мільйона гривень на зупинення епідемії ВІЛ/СНІДу у Кропивницькому. І один із головних компонентів цієї роботи – формування толерантності.

“Таке дійство ми проводимо вже вдруге. Минулого разу ранкова зарядка відбувалася на головній площі міста, цього ж року ми вирішили змінити локацію та зібратися на стадіоні “Зірка”. Наша мета – привернути увагу людей до здорового способу життя, до толерантного ставлення один до одного, до ВІЛ-позитивних людей. Прийняти участь у зарядці були запрошені депутати, громадські діячі, журналісти, учні шкіл, студенти та всі охочі”, – розповіла голова правління Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Юлія Чабанюк.

Ранкову зарядку для всіх охочих провів півзахисник кропивницької “Зірки” Владислав Лупашко, який щиро зрадів від того, що на захід зібралося так багато людей.

“Я вважаю, що такі дійства мають проводитися в нашому місті якомога частіше, щоб залучати людей до здорового способу життя. Радий, що сьогодні тут зібралося стільки охочих. Я дуже хочу, щоб люди кожного дня приходили на стадіон, який відкритий постійно та займалися фізичними вправами”, – поділився Владислав Лупашко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар