Майже 300 мешканців Кіровоградщини подали заявки на працевлаштування у сервісні центри МВС

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
МВС України

Із 16 по 26 березня відбувався відбір анкет охочих стати стажерами сервісних центрів МВС Кіровоградській області. Стажування проводиться на посаду співробітників фронт-офісів сервісних центрів МВС – це посада, яка прирівнюється до посади провідного спеціаліста, з офіційним працевлаштуванням.

За 11 днів було подано 294 анкети. На одне місце стажера претендували 15 осіб. Відповідно до критеріїв відбору було обрано 80 кращих претендентів, які були запрошені на другий етап – інтерв’ю. Серед них буде обрано 20 стажерів.

Список запрошених на другий етап відбору. Листи-запрошення на інтерв’ю надіслані до 5 квітня. Обов’язково просимо надсилати зворотнім листом згоду на проходження інтерв’ю.

Ознайомитися з критеріями відбору стажерів, а також повною інформацією щодо програми стажування можна на сайті hsc.gov.ua у розділі «Публічна інформація», підрозділі «Стажування».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар