Кропивницька виставка рукоділля об’єднає майстрів із різних міст України (АНОНС)

Ілюстрація kafedam.pp.ua

9 квітня 2017 року, в обласній бібліотеці ім. Д.Чижевського відбудеться нова виставка рукоділля, яка об’єднає майстрів та умільців найрізноманітніших напрямків творчої діяльності із різних міст України. Організатором виступає Творче Об’єднання “Hand Made Події”.

Головною метою виставки є сприяння просуванню рукоділля у суспільстві. Розповісти і наглядно показати різницю між серійним виробництвом в, штамповкою і справжнім неповторними виробами, які створені кропіткою творчою діяльністю, ручною працею, результат яких є унікальним.

Надати можливість гостям та учасникам знайти джерело бадьорості та інтересу до життя, друзів, одержати нові перемоги, показати свою індивідуальність, а також познайомитися з різноманітними прикладними техніками.

Виставка «Hand Made Події»– самостійний захід і відбудеться в обласному центрі не вперше. Одночасно, в одному виставочному залі, діятимуть дві виставки: класичний хендмейд «Все в наших руках» і «Смачний хендмейд» (можна на місці з’їсти пряничок, тістечко та інші ласощі, попити чаю і, звісно, придбати ласий шматочок додому).

У рамках виставки відбудуться:

  1. Безкоштовні майстер-класи з можливістю записатися на подальше навчання до майстрів. Запрошуються і дорослі і діти.2. Конкурси, вікторини. Запрошуються і дорослі і діти. Переможці здобудуть призи від наших почесних гостей,
    – сімейний розважальний центр – «Ігробум».
  2. В якості призів карти СРЦ для розрахунку на розважальних автоматах з позитивним балансом (вікова категорія без обмежень), сертифікати для дорослих, та сертифікати для самих маленьких діточок у ігрові сектори.
    – кафе «Сказка» порадує переможців кондитеркою власного виробництва, та запрошеннями на святкові вечори у кафе.
  3. Художник Василій Треглазов напише Ваш портрет або зобразить шарж протягом 15-30 хв.
  4. Буде працювати майстер з бодиарту Ася Момонт.
  5. Музичну атмосферу під час виставки будуть створювати наші друзі Андрій Шульга (лауреат конкурсу «Червона Рута»), Сергій Анастасій, джаз-бенд «Bag Band».
    До участі запрошуються майстри хендмейду та усі бажаючі провести майстер-клас.

До заходу можуть долучитися всі бажаючі. Вхід вільний.
Детальніше на сайті: https://vk.com/h_mad та за телефонами: 050-652-96-46; 068-933-19-29; 050-052-38-07

Поширити:

Залишити коментар:

коментар