Два десятки пенсіонерів вимагали скасувати підвищення квартплати у Кропивницькому

Сьогодні, 4 квітня, перед будівлею міськради у Кропивницькому зібралися на мітинг декілька десятків людей похилого віку.

Пенсіонери з червоними прапорами тримали плакати з написами “як жити, коли квартплата = зарплата”, “народ втомився жити по-новому”.

У коментарях Першій електронній пенсіонери заявили, що вимагають відміни рішення про підвищення квартплати, а також комісії банку при сплаті комуналки. Те, що встановлення цієї комісії не є повноваженням міськради, вони не розуміли. Крім того, одна з мітингуючих Раїса Прокофіївна розповіла про те, що потрібно припинити війну на Донбасі. Як це стосується місцевого органу самоврядування, який пенсіонери прийшли пікетувати, вона не змогли пояснити.

На початку засідання сесії міської ради перед присутніми депутатами виступив уповноважений від мітингуючих Юрій Грачов. Колишній активіст забороненої в Україні Компартії зачитав звернення, в якому мітингуючі вимагають скасувати рішення виконкому про підвищення тарифів на послуги ЖЕО та заборонити внески у медичних закладах міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар