У Кропивницькому відбудеться фінальний комунікаційний бій про виборчу реформу (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

У Кропивницькому відбудеться фінальний комунікаційний бій – всеукраїнські дебати «Виборча реформа: за і проти». У результаті гри одна команда в складі двох осіб стане переможцем,  які поїдуть до Києва, де представлятимуть наше місто на Всеукраїнських дебатах та боротимуться за 5-денну поїздку до Польщі.

5 квітня о 14:00 у Кропивницькому відбудеться фінальний тур молодіжного турніру у форматі британських парламентських дебатів за участі команд: Центральноукраїнського національного технічного університету, Донецького національного медичного університету МОЗ України, Кіровоградського інституту державного та муніципального управління Класичного приватного університету та Кіровоградського кооперативного коледжу економіки і права імені М.П.Сая.

Місце проведення: м. Кропивницький, вул. Преображенська, 4,  2-й поверх Федерації профспілок Кіровоградської області.

Організаторами дебатного турніру виступають Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» Інституту «Республіка». Гра відбудеться в рамках міжнародного проекту, що реалізовується в 24 містах України.

Мета заходу – підвищення свідомості молоді, залучення її до виборчого процесу, усвідомлення своєї ролі в розбудові держави; розвиток потенціалу та творчих здібностей. На сьогодні, досить велике поширення серед студентів України набули дебати як навчальний формат та просто командна гра, покликана розвивати ораторські, комунікаційні та аналітичні здібності.

Під час гри регіональний координатор ініціативи Анатолій Стоян представить кампанію «Актвина Громада: право вибору» та проведе для учасників турніру семінар «Як підвищити участь молоді у національних виборах?».

Команда-переможець отримає кубок та право участі в ІІ турі національного турніру серед кращих студентських команд інших міст України,  що відбудеться в комітетах ВРУ. А переможці фінальної гри отримають досвід, нові знання та 5-денну поїздку до Польщі.

Контактна особа: Анатолій Стоян – регіональний координатор Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада», тел.: 095-166-39-29 або 067-792-98-42.

Примітка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту «Республіка».

Проект «Активна Громада: право вибору» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар