Весняний призов на Кіровоградщині: для проходження строкової військової служби буде відправлено близко 700 юнаків

Ілюстрація

До лав Збройних Сил України та інших військових формувань з Кіровоградської області навесні планується призвати близько 700 юнаків віком від 20 до 27 років.

Про це повідомляють у прес-службі Кіровоградського обласного військового комісаріату.

Призов громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань у Кіровоградській області розпочався відповідно до Указу Президента України «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році» від 24.02.2017 №44/2017.

Триватиме призов протягом квітня-травня. Юнакам зазначеного віку, які не проходили строкову військову службу необхідно з’явитися до військових комісаріатів за місцем реєстрації.

Нагадуємо, що відповідно до рішення Ради національної безпеки та оборони України від 28 серпня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності», уведеного в дію Указом Президента України від 24 вересня 2014 року № 744/2014, військовослужбовці строкової військової служби не залучаються до виконання бойових завдань в районі проведення антитерористичної операції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар