За чистотою в Олександрії слідкуватимуть громадські інспектори

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Олександрія. Фото сайту "Моя Олександрія"

Під час засідання виконкому в Олександрії було затверджено Положення про громадський контроль у сфері благоустрою населених пунктів м. Олександрії, сел. Олександрійського, Пантаївки, с. Звенигородки та Марто-Іванівки.

Як повідомляє сайт Олександрійської міськради, документ регламентує діяльність громадських інспекторів.

Інспекторами можуть бути громадяни, які бажають долучитися до цієї роботи або особи за поданням від організацій. Посвідчення громадські інспектори отримуватимуть після проходження співбесіди із знань з основ.

Діяльність громадських інспекторів координуватиме спецінспекція з благоустрою населених пунктів управління ЖКГ. За кожним закріплюватиметься певна територія, у межах якої вони зможуть здійснювати свої повноваження.

Громадські інспектори мають право спільно з спецінспекцією, державними екологами брати участь у проведенні рейдів та перевірок, вести фотофіксацію порушень у сфері благоустрою, складати протоколи, а також подавати інформацію спецінспекції для притягнення порушників правил благоустрою до відповідальності.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар