У Кропивницькому висадили «Алею миру»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 1 квітня, у Кропивницькому у рамках Всеукраїнської безстрокової екологічної акції «Посади дерево миру» міський голова Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов разом із керівниками виконавчих органів міської ради, військовими, волонтерами, молоддю та небайдужими громадянами обласного центру висадили сорок саджанців липи на набережній Інгулу з боку вулиці Михайлівської. Головна мета цієї акції – привернути увагу українців до екологічних проблем, підвищити інтерес до бережливого ставлення до навколишнього природного середовища.

Пише сайт міськради.

– Висадка “Алеї миру” покликана не лише озеленити Набережну нашого міста, – зазначив Андрій Райкович. – А й крок за кроком долучати кожного кропивничанина до порятунку природи, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну.

За словами працівників комунальних служб, для висадки спеціально обирали дерева, яким уже кілька років, щоб на новому місці вони могли швидше прижитись. Кожне деревце висотою приблизно 3 метри. Поливати молоденькі липи планують щотижня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У Кропивницькому висадили «Алею миру»

  1. Гарна справа, та тільки буде вона мати результат, як завжди, початок є, а потім все і покидають на призволяще. Пам*ятаю, як в 2008 році там вже висаджували деревця, і теж, під звучні фанфари місцевої влади, та фанфари відгуділи, а деревця через рік, без догляду і засохли.

Коментарі заборонені.