Британець Марк Ендрюс проведе у Кропивницькому тренінг для вчителів-мовників

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

3 квітня о 14.00 в аудиторії 709 факультету іноземних мов кафедра практики германських мов ЦДПУ ім. В. Винниченка запрошує викладачів університету та вчителів-мовників шкіл міста на семінар “Britain in our English Lessons in a comparative, critical and contemporary way. British Studies, British Schools and Brexit“, який проводить досвідчений тренер-методист з Великої Британії Марк Ендрюс.

Повідомляє сайт ЦДПУ.

Марк Ендрюс працює в Східній і Центральній Європі вже більше 30 років в якості тренера-методиста в ELT. В якості консультанта ELT у Британській раді він працював в протягом 12 років у Чехословаччині, Чехії й Угорщині і координував IATEFL-Угорщини з питань культури і літератури протягом 5 років. Марк є одним з авторів підручника “Zoom In”. В даний час є методистом мовної школи Sharing One Language і координує курси підвищення кваліфікації для вчителів англійської мови в Словаччині, Сербії та у Великій Британії влітку. Марк Ендрюс також проводить методичні семінари та виступає з доповідями по всій Центральній і Східній Європі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар