Кропивницький студент зайняв 2 місце на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Роман Чмихун/фото: ХНТУСГ

Студент факультету сільськогосподарського машинобудування Центральноукраїнського національного технічного університету Роман Чмихун посів ІІ місце Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом спеціальності «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва».

Фінальна частина конкурсу студентських наукових робіт «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» проходила на базі Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Як повідомляється на сайті ХНТУСГ ім. П. Василенка, на конкурс надійшло 38 студентських наукових робіт з 16 вищих навчальних закладів України, а також три роботи із Білорусі. Для участі у фіналі галузева конкурсна комісія відібрала 15 робіт, авторів яких було запрошено до Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.

За підсумками конкурсу друге місце посів студент факультету сільськогосподарського машинобудування Центральноукраїнського національного технічного університету Роман Чмихун. Тема його наукової конкурсної роботи: «Обґрунтування параметрів комбінованого стрічково-лопатевого змішувача кормів», науковий керівник: старший викладач кафедри сільськогосподарського машинобудування, кандидат технічних наук Руслан Кісільов.

При визначенні переможців (усі вони на фото уверху) галузева конкурсна комісія оцінювала знання теоретичного матеріалу з обраного напрямку досліджень, повноту та чіткість розкриття проблеми, новизну, аргументованість, логічність відповіді, якість оформлення роботи та елементи творчості.

Фото з сайту ХНТУСГ
Поширити:

Залишити коментар:

коментар