Новенський хореографічний колектив “В гостях у казки” виграв гран-прі всеукраїнського конкурсу у Дніпрі

Хореографічний колектив “В гостях у казки” із селища Нового виграв гран-прі всеукраїнського конкурсу “Березень! Канікули!”, який проходив 24-26 березня у Дніпрі.

Талановиті новенські танцюристи обійшли 25-ох інших учасників хореографічного конкурсу, і виграли також два перших місця у різних програмах змагання, розповіла Першій електронній керівник колективу, хореограф та балетмейстер-постановник Ірина Русул.

“У конкурсі брали змагання дуже сильні колективи з усієї України. Організатори нам навіть відразу повідомили, що на фестивалі не буде розігруватис гран-прі, щоб не образити жодного учасника. Але після виступів всіх учасників, у журі та керівників інших колетивів навіть сумнівів не було, що “В гостях у казки” на голову вище за всіх”, – каже керівниця колективу.

Ірина Русул також відзначила, що це вже третє гран-прі, яке “В гостях у казки” виграє цього року – раніше були найвищі відзнаки конкурсів у Кропивницькому та у Львові. А загалом відомий на всю Україну та за її межами колектив має вже 9 гран-прі різноманітних конкурсів.

Від PERSHої особи: Ірина Русул розповіла про те, як будувалась танцювальна казка (ВІДЕО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар