Кропивничани заборгували за тепло 54 млн грн (список боржників)

Станом на 27 березня 2017 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить понад 54 млн грн. Для ефективного проведення ремонтних робіт в міжопалювальний період ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” наполягає на терміновому погашенні заборгованості.

Вже у квітні підприємство розпочинає підготовку теплового господарства до нового опалювального сезону з проведенням поточних та капітальних ремонтів устаткування та обладнання об’єктів теплового господарства для стабільної роботи підприємства у зимовий період. Для ефективного проведення ремонтних робіт в міжопалювальний період ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” наполягає на терміновому погашенні заборгованості населення за надані послуги з централізованого опалення.

Боржникам підприємства надсилаються попередження, претензії, на підставі судових рішень здійснюються примусові стягнення заборгованості. Спільно з органами державної виконавчої служби продовжується проведення заходів, спрямованих на виконання рішень суду по погашенню заборгованості за надані послуги з централізованого опалення.

Підприємство звертається з проханням не допустити примусового стягнення заборгованості на підставі судових рішень – винесення рішення про стягнення із споживача основної заборгованості, 3% річних, інфляційних втрат та витрат по сплаті судового збору значно збільшує суму заборгованості.

Також боржники підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, можуть укласти договір реструктуризації заборгованості в абонентному відділі підприємства.

Зі списком боржників можна ознайомитися на сайті підприємства.

Споживачів запрошують до абонентного відділу підприємства звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість за послуги з теплопостачання за адресою: вул. Гришина (Кутузова ) 23/16 (2 поверх). Телефони для довідок : 56-15-02, 56-15-19.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар