Кропивницький приєднається до всеукраїнської молитви за мир

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

У на неділю, 2 квітня, о 15:00 на Площі Героїв Майдану у Кропивницькому відбудеться спільна молитва за Перемогу і Мир в Україні.

Як повідомила на своїй сторінці у ФБ кропивницька волонтерка Оксана Червоная, така молитва буде проходити у багатьох містах України в один час:

“Священнослужителі різних конфесій об’єднаються в цей день, щоб разом просити Перемоги і Миру для нашої країни. Спільна молитва всієї України напередодні Великодніх свят-не пропустіть, станьте часточкою у великій світлій події!”, – повідомила волонтерка.

Також до молитви приєднаються українці з діаспор:

“2 квітня 2017 р. на заклик членів Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій у Києві на Софійському майдані о 15:00, а також у всіх обласних центрах та в українській діаспорі відбудеться спільна Молитва за перемогу над агресором і справедливий мир, – йдеться в повідомленні під відео від Chernigivorthodox.

Відео: Chernigivorthodox

Поширити:

Залишити коментар:

коментар