МОН затвердив нову назву для кропивницького педуніверситету

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України № 467  від 27 березня 2017 року, Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка перейменовано на Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.

Повідомляє сайт педуніверситету.

Відповідно до пункту 3 вищезазначеного наказу, ректору професору Семенюку О.А. необхідно до Міністерства освіти і науки подати на затвердження Статут навчального закладу у новій редакції та здійснити передбачені законодавством дії, пов’язані з перейменуванням вищого навчального закладу. Необхідні процедури триватимуть певний проміжок часу і до їх завершення юридично використовуватиметься стара назва – Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка. Проте в ЗМІ, профорієнтаційних заходах, рекламній продукції, інформаційних вивісках, тощо може використовуватися нова назва – Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.

Нагадаємо, що рішенням  трудового колективу у лютому місяці було обрано нову назву вишу: Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.

194538

У Кропивницькому декомунізували педагогічний університет

Поширити:

Залишити коментар:

коментар