У недобросовісних орендарів кропивницька влада забиратиме землю через суд

Міська рада подаватиме до суду на недобросовісних орендарів земельних ділянок. Сьогодні, 27 березня, таке попередження піч час апаратної наради озвучив міський голова Андрій Райкович.

Про це повідомляють на сайті міськради.

У Кропивницькому є безліч орендованих і закинутих земельних ділянок. Чимала їх частина ніколи не прибирається, та, в кращому разі, огороджується парканами. Часто на таке сусідство скаржаться містяни, бо на ділянках брудно, все захаращено сміттям.

Прибирати там змушені комунальники, аби задовольнити тих, хто живе поруч. Сьогодні міський голова дав доручення – вибрати всі ці об’єкти, написати листи-попередження орендарям з вимогою навести негайно порядок.

“Інакше – давайте думати про суди! – наголосив очільник міста. – Необхідно покласти край такому нахабству. До речі, підготуйте і лист господарям приміщення «Укрпошти». Соромно їм не бачити, як руйнується і покривається цвіллю центральна стіна їх будівлі. Невже не можна 2 відра цементного розчину розколотити і залатати”.

Підсумовуючи, Андрій Райкович зауважив, що порядок в місті залежить не лише від комунальних служб, а й від кожного, хто тут живе. А міська влада зобов’язана якісно контролювати і координувати підтримання такого порядку.

Кропивницька дирекція “Укрпошти” отримає “лист щастя” від міської влади

Поширити:

Залишити коментар:

коментар