Секретар міськради Кропивницького закликав депутатів припинити блокувати роботу земельної комісії

Сьогодні, 27 березня, секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов під час апаратної наради публічно закликав депутатів не блокувати роботу постійної депутатської комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Нагадаємо, через неявку частини депутатів на засідання цієї комісії двічі не вдалося зібрати кворум.

Андрій Табалов наголосив, що депутати, які не ходять на засідання комісії, бойкотують не міського голову і не секретаря міськради, а бойкотують громаду міста.

За словами Табалова, на засіданнях розглядається багато важливих питань, зокрема, про виділення земельних ділянок учасникам АТО.

Зазначимо, головою постійної депутатської комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища є депутат Олександр Шамардін. На засіданні, яке мало відбутись 22 березня, крім нього прийшли депутати Анатолій Ларін і Вадим Дрига. Вдруге комісію проігнорували секретар комісії Сергій Капітонов та члени комісії Віталій Бєлов, Юрій Гребенчук та Юрій Деркаченко.

У Кропивницькому вдруге не відбулося засідання постійної депутатської комісії через відсутність кворуму

Поширити:

Залишити коментар:

коментар