У Гайвороні відбувся “ярмарок кар’єри”

Учора, 23 березня, у Гайворонському районному центру зайнятості для незайнятих трудовою діяльністю громадян відбувся ярмарок кар’єри.

Основна мета заходу: надати можливість представникам Окремого регіонального центру комплектування Державної прикордонної служби України підвищити рівень обізнаності шукачів роботи про військову службу за контрактом, а також підібрати потенційних працівників.

Серед професій, які презентували представники Держприкордонслужби, «командир відділення», «молодший інспектор прикордонного контролю», «інструктор розшукових собак», «стрілець», «моторист», «матрос», «механік», «водолаз», «водій», а також «лікар», «фельдшер», «кухар» та інші.

Учасники заходу були поінформовані про основні завдання та функції Держприкордонслужби, умови набору кандидатів на службу, проходження військової служби, вимоги до кандидатів, а також ознайомилися з перспективами професійної підготовки фахівців та ін.

Шукачів роботи цікавили питання соціального захисту військовослужбовців-контрактників, а саме: аспекти грошового забезпечення, медичного обслуговування, забезпечення житлом, правом на пенсійне забезпечення при звільненні з військової служби та ін.

Ті, хто зацікавився зазначеною пропозицією, запрошені на співбесіду, що відбудеться в центрі зайнятості 28 березня за участі начальника групи з добору у Кіровоградській області регіонального центру комплектування Держприкордонслужби.

Окрім цього, у ході проведення ярмарку всі учасники мали змогу отримати індивідуальні консультації спеціалістів центру зайнятості з питань трудового законодавства та законодавства про зайнятість.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар