Кропивницький приєднається до всеукраїнського флешмобу для учасників дорожнього руху

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

20 березня патрульна поліція спільно з Департаментом превентивної діяльності Національної поліції України розпочала всеукраїнський флешмоб для учасників дорожнього руху. Ініціатива взяла початок у Миколаєві, тепер цей захід відбуватиметься щодня в новому місті країни аж до 21 квітня — фініш відбудеться у столиці. У Кропивницькому флешмоб відбудеться 6 квітня.

Повідомляється на сайті патрульної поліції.

Зі слів першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, завдяки керівництву патрульної поліції інспектори будуть активними учасниками флешмобу.

“Це — чудова нагода освіжити свої знання про безпеку дорожнього руху, провести час із користю й поспілкуватись із патрульними поліцейськими. Буде багато цікавих заходів та приємних несподіванок.

Приєднуйтесь до флешмобу у вашому місті — станьте взірцевим учасником дорожнього руху”, – йдеться у повідомленні патрульної поліції.

17434812_1854496448152214_2895329894687525469_o

Поширити:

Залишити коментар:

коментар