Кіровоградщина: обласний центр зайнятості змінив телефони гарячої лінії

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Державна служба зайнятості, для оперативного надання інформації шукачам роботи та роботодавцям, використовує різноманітні засоби комунікацій, у тому “прямі” телефонні лінії. Тривалий час в службі працювала інформаційно-довідкова телефонна система з номерами: зі стаціонарного – 0-800-50-50-60 та з мобільного – 730. Дзвінки на ці номери телефонів були безкоштовними.

На поточний момент зазначені довідкова система державної служби зайнятості не працює – номер 0-800-50-50-60 телефонною компанією не обслуговується, а номер 730 (з мобільного) належить комерційній структурі (дзвінки на нього є платними).

“Інформація про вказані номери раніше була широко розповсюджена серед клієнтів державної служби зайнятості. Номери телефонів зазначені у друкованій продукції, зокрема буклетах, які розміщені в приміщеннях центрів зайнятості, надавались безробітним та представникам роботодавців під час семінарів. Звертаємо увагу на те, що номер 730 (з мобільного) станом на зараз не належить державній службі зайнятості. Дзвінки на нього є платними. Центрами зайнятості проводиться робота щодо вилучення посилань на ці телефони з різних сайтів та інформаційних дошок” – прокоментував Б. Стоян, заступник директора обласного центру зайнятості.

Обласний центр зайнятості

Поширити:

Залишити коментар:

коментар