Святковим концертом та відзнаками привітали працівників комунальної та побутової сфери у Кропивницькому

Сьогодні, 20 березня, у міськраді Кропивницького відбулися урочистості з нагоди Дня працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення.

Працівникам комунальних і побутових підприємств та установ міста вручили грамоти та подяки від облдержадміністрації, міської ради і виконкому. Привітали трудівників сфери ЖКГ і обслуговування секретар міськради Андрій Табалов та заступник міського голови Олександр Мосін.

“Хочу подякувати усім працівникам комунального господарства міста за вашу щоденну, можна сказати, щогодинну боротьбу з ямами, зі снігом, брудом та сміттям. Також вітаю працівників сфери побутового обслуговування. Ваші сфери діяльності споріднені, йдуть пліч-о-пліч”, – сказав Андрій Табалов.

За сумлінну роботу усім працівникам сфери ЖКГ та побутового обслуговування подякував заступник міського голови Олександр Мосін.

З нагоди свята працівникам комунальної та обслуговуючої сфери влаштували урочистий концерт. Усіх трудівників привітали вихованці ясла-садочку “Гномик”, хореографічний ансамбль “Анюта”, музична школа №4, хореографічний ансамбль “Алегро”, та міський духовий оркестр.

Довідка:

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення — професійне свято працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення України. Відзначається щорічно у третю неділю березня.

Свято встановлено в Україні «…на підтримку ініціативи працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, а також професійних спілок…» згідно з Указом Президента України «Про День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення» від 15 лютого 1994 р. № 46/94.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар