На деяких маршрутах у Кропивницькому відсутній транспорт після 20:00

Транспортний патруль у Кропивницькому продовжує перевірку транспортних підприємств щодо дотримання ними умов договорів на право перевезення пасажирів та відповідності їх роботи паспорту маршрутів. Перевірка виявила, що деякі перевізники не дотримують графіку руху перевезення пасажирів і на деяких маршрутах відсутній транспорт вже після восьмої вечора.

Про це повідомляє сайт міськради.

Доручення організувати таку перевірку надав міський голова Кропивницького Андрій Райкович і її системне проведення має стати додатковим стимулом підвищення якості пасажирських перевезень в обласному центрі.

Перевірку здійснює спеціально створена комісія, куди увійшли представники управління розвитку транспорту та зв’язку, обласного управління Укртрансбезбеки та членів Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради.

Цього разу транспортний патруль відстежував режим руху маршрутних таксі № 4, 5-а, 8, 18, 103 та 126 і за результатом склав відповідні акти.

Перевірка, яка тривала із 20.00 до 22.00 виявила, що маршрутні таксі за маршрутами № 4, 5-а та 8 працювали за графіком. Інтервал руху в середньому склав 10-15 хв. Комісія також встановила, що на маршрутах № 18 та №126 відсутні транспортні засоби після 20.00, а на маршруті № 103 транспортні засоби відсутні після 21.00. Керівникам підприємств, що обслуговують вищевказані маршрути направлено відповідні листи та копії актів.

На останній нараді начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Олександра Вергуна керівники підприємств, які обслуговують міські автобусні маршрути у Кропивницькому заявили, що після чергового перерахунку тарифів ціна на проїзд у Кропивницькому може ще раз зрости.

Натомість, Олександр Вергун продемонстрував перевізникам фотографії, на яких чітко видно, що водії порушують правила висадки громадян, створюючи небезпеку для їхнього життя.

В свою чергу, водії продовжують скаржитися, що на кінцевих зупинках відсутні елементарні умови для справляння їхніх природних потреб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до На деяких маршрутах у Кропивницькому відсутній транспорт після 20:00

  1. Це добре , що не зупинився б1ля калюж1, в яку,виходячи,треба стрибати.

Коментарі заборонені.